Conformitate,Sustenabilitate&Protecția Mediului

Conformitate

Vagance.ro este înregistrat la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor-Direcția Metale Prețioase cu numărul 0011416.

Protecția mediului și etica ireproșabilă sunt părți cheie ale brandului Vagance.

Depunem eforturi constante pentru a ne îmbunătăți serviciile oferite clienților și mediul de lucru pentru angajații noștri. De aceea lucrăm din greu pentru a menține un mediu de lucru care este sigur și suportiv pentru toată lumea.

Suntem foarte selectivi cu partenerii noștri

Ne asigurăm în momentul procurării materialelor din care sunt realizate bijuteriile noastre că acestea provin de la furnizori care se aliniază cu etica codului nostru de conduită. Acest lucru înseamnă că lucrăm doar cu colaboratori care respectă drepturile omului pentru angajații lor, nu susțin conflicte și sunt legitime.

De asemenea ne testăm produsele în mod regulat. Produsele noastre nu trebuie să depășească anumite limite ale substanțelor restricționate. Pentru a controla aceste aspecte, efectuăm testări riguroase în laboratoare autorizate pentru a ne asigura că respectăm toate specificațiile impuse de reglementările în vigoare și așteptările clienților noștri.

Prioritățile noastre în relația cu clienții noștri sunt asigurarea calității, siguranței, fiabilității produselor noastre și livrarea acestora la termen.

Vagance lucrează doar cu producători responsabili și sunt angajați să asigure sănătatea, siguranța și protecția oamenilor care intră în contact cu produsele și serviciile noastre, iar noi la rândul nostru solicităm standarde înalte cu privire la aspectul social, al îngrijirii mediului înconjurător și al respectării drepturilor omului din partea furnizorilor cu care lucrăm.

Toți angajații noștri sunt români și trăiesc în România. Nu lucrăm cu persoane din țări cu risc ridicat de abuzuri la locul de muncă, chiar dacă am fi putut angaja persoane din alte țări, mult mai ieftin.

Protejăm mediul înconjurător

Facem tot ce ne stă în putere pentru a face diferența acolo unde contează. Toate eforturile privind sortarea, reciclarea și utilizarea materialelor ecologice le depunem pentru a minimiza impactul negativ al operațiunilor noastre.

Înțelegem importanța imaginii de ansamblu, astfel că ne concentrăm pe rezultatele pe termen lung în defavoarea profiturilor.

    • Trimitem facturile și certificatele de garanție pe mail în loc să tipărim sute de foi zilnic care ar ajunge la gunoi.
    • Etichetele de transport sunt tipărite cu imprimante termice, fără tuș.
    • Folosim materiale reciclate unde avem posibilitatea.
    • Avem implementat un sistem de Management al Electricității, pentru a reduce consumul nenecesar.
    • Folosim cutii de bijuterii ECO din carton certificat FSC®  

*Produse certificate FSC® / FSC Mix 70%Marca FSC® garantează că toate materialele provin dintr-o pădure FSC®, unde nu se taie mai mult lemn decât poate să producă pădurea. Asta înseamnă o protecție mai bună a animalelor și plantelor și toți pădurarii au o instruire corespunzătoare, un echipament de siguranță adecvat și un salariu decent.