Povestea noastră

Vagance – locul în care femeia de azi găsește ”acel ceva” care îi pune în valoarea feminitatea!

Bine ai venit pe vagance.ro!

Povestea Vagance pornește de la o întâlnire între prietene unde capitolul bijuterii și-a găsit foarte rapid loc în conversație.

Fiecare dintre noi eram în căutarea unor accesorii fresh, cu un design actual care să poată accesoriza orice tip de ținută, dar să nu o încarce. Și pentru că imaginația fiecăreia venea cu multe idei și schițe pe șervețelele cafenelei unde eram, am decis atunci să iau lucrurile în serios și să concep eu însămi un brand de bijuterii fresh, actuale, adaptate femeii moderne de astăzi.

Filosofia Vagance se concentrează în jurul conceptului de atenție la detalii care se traduce printr-un exemplar raport calitate-preț, produse certificate, ambalare deosebită a produselor cumpărate, livrare rapidă.

Am considerat argintul ca fiind cel mai potrivit pentru a începe o poveste de succes în acest sens pentru că este un metal prețios versatil cu o largă paletă de ținute la care să poată fi asortat.

Astfel s-a conturat stilul Vagance care și-a propus să denote în orice situație eleganță, prosperitate și calitate. 

Mi-am dorit să ofer femei de azi bijuteriile care să o pună în valoare și care să-i scoată în evidență frumusețea naturală. La fel de mare a fost dorința ca cele care poartă accesoriile Vagance să aibă siguranța că nu dau greș cu alegerea lor.

De multe ori noi femeile ne întrebăm dacă un accesoriu nu e prea încărcat sau, din contră, prea discret pentru ținuta pe care o alegem într-o zi. Vagance și-a dorit să elimine această teamă, de aceea, am ales bijuteriile potrivite cu care doamnele și domnișoarele să aibă mereu atitudine de învingătoare.

Bijuteriile Vagance completează personalitatea reprezentatelor frumosului potențându-le felul de a fi, evidențiindu-le zâmbetul și oferindu-le starea de bine.

Istoria fiecărei femei este unică, iar Vagance își dorește să facă parte din această poveste și să contribuie la conturarea ei. Privirile din jur vor fi inspirate și înviorate la vederea femeilor care poartă cu încredere Vagance.

Pentru că Vagance înseamnă trăire intensă și asumată care atrage ca un magnet cele mai alese gânduri și admirații.