Politica de returnare

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Modalitate de returnare:

– va rugam sa ne instiintati de intentia de a returna produsul prin completarea formularului de retur: https://www.vagance.ro/pages/formular-de-retur
– dupa confirmarea de primire a solicitarii veti primi un mesaj automat cu instructiunile de returnare. Taxele de transport vor fi suportate de catre dvs.;
– de indata ce noi primim produsul va vom returna banii (in maxim 7 zile calendaristice) într-un cont bancar pe care ni-l veți pune la dispoziție. În cazul în care ați achitat comanda cu cardul, veți primi rambursarea pe cardul cu care ați plătit comanda.
– pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact asa cum l-ati primit, in cutie, cu toate accesoriile primite.

  • Returnarea produsului  se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului
  • Suma returnata va fi egala cu valoarea produselor achitata la plasarea comenzii.

  • Produsul nu trebuie sa fie deteriorat.

Suma va fi returnata pentru Comenzile achitate cu ramburs -> prin virament bancar in cel mult 7 zile) intr-un cont bancar specificat de d-voastra pe mail romania@vagance.eu . Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-5 zile de la acceptarea returului.

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat in termen de 30 zile de la inregistrarea comenzii, in starea initiala.

Va rugam sa va asigurati ca toate etichetele raman atasate produsului si ca nu exista semne pe produs.

Schimb produs:

In cazul in care produsul comandat nu va place, este mic, respectiv mare sau aveti orice alta nemultumire si doriti sa il schimbati cu un alt produs de pe site, procedura este foarte simpla si comoda pentru dvs: noi va trimitem produsul nou, iar in momentul in care curierul ajunge la dvs, faceti schimb de produse.

Costul acestei proceduri este de 15- 20 lei si va fi suportat de catre dvs.