Garantia Produselor

Societatea noastra, in calitate de importator si distribuitor, asigura calitatea produselor achizitionate.

Perioada de garanție oferită de noi pentru bijuteriile din argint este de 12 luni.

Va rugam sa respectati sfaturile de mai jos, pentru a evita astfel daunele aduse produsului si pentru a beneficia de perioada de garantie:

 • pastrati bijuteria in ambalajul original sau intr-un ziplock pentru a evita contactul cu aerul și zgârieturile. (Oferim ziplock gratuit pentru fiecare bijuterie achziiționată de la noi)
 • pastrati bijuteria individual, nu impreuna cu alte bijuterii, pentru a evita zgarierea; (Oferim cutie individuală gratuit pentru fiecare bijuterie achiziționată de la noi)
 • stergeti periodic produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu solutii de curatare sau alcool;
 • scoateti-va bijuteriile inainte de culcare, nu dormiti cu ele, pentru a evita uzura din timpul frecarii lor in timpul somnului;
 • scoateti-va bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni;
 • nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);
 • evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;
 • scoateti-va bijuteriile inainte de efectuarea treburilor casnice;
 • bijuteriile reglabile vor fi marite sau micsorate cu atentie si delicatete, pentru a evita fortarea sau ruperea lor; În special inelele reglabile din argint, care sunt subțiri. Argintul este un metal moale, vă rugăm foarte mult să le reglați cu grijă.
 • evitati loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive.
 • Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care produsele ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea partilor (pietre prețioase si semiprețioase, cristalele de zirconiu, strasuri)

Ce înseamnă garanția Vagance

Lăsând la o parte limbajul rece cu care probabil sunteți obișnuiți din paginile de genul acesteia, dorim să vă comunicăm într-un mod mai simplu și uman ce înseamnă garanția Vagance:

În mod normal, garanția acoperă doar defectele de fabricație, însă politica noastră este flexibilă și vom găsi o soluție convenabilă indiferent de situație, mereu în favoarea clientului nostru.

Știm cât este de neplăcut să întâmpini o problemă cu produsele comandate de pe internet și să nu fii înțeles sau să îți fie rezolvată problema, dacă se întâmplă să existe una.

La Vagance, prioritatea noastră este să oferim clienților înțelegere, siguranță, încredere și respect. 

Vă asigurăm că echipa Vagance este de bună credință și de foarte multe ori dăm dreptate clientului deși multe dintre probleme nu ar fi trebuit să fie acoperite de garanție. (Ex: ruperi ale bijuteriilor, pietre/cristale sparte, zgârieturi)

Avem încredere că și dumneavoastră veți fi de bună credință atunci când veți avea solicitări în baza garanției.

Îngrijirea bijuteriilor

Bijuteriile sunt produse sensibile, pretențioase și care necesită grijă. (Mai ales cele din argint)

Va recomandam să feriți produsele de lovituri, să deschideți și să manevrați cu delicatețe bijuteriile. 

Echipa noastră vă va ajuta indiferent de situație, însă vă rugăm foarte mult să respectați instrucțiunile de îngrijire și depozitare a bijuteriilor. 

Foarte multe probleme apar din cauza utilizării incorecte a bijuteriilor și pot fi evitate cu ușurință dacă se respectă.

Legal

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG 21/1992.

În mod normal nu se poate invoca garantia in situatia în care defectele s-au produs din cauza utilizării improprii sau incorecte a bijuteriei de către client (de ex. rupere a bijuteriei, urme de lovituri pe montura metalica, zgarieturi ale cristalelor, emailului sau ale monturii metalice, email sau cristale sparte sau ciobite, decolorari ale partilor placate sau ale emailului datorate contactului cu produse chimice, semne evidente de uzura, rupere, etc.)

Însă, dacă vă aflați în vreuna din situațiile descrise mai sus, contactați-ne și colegii noștrii vă vor ajuta cu drag. Există o soluție pentru fiecare problemă.

Bijuteriile noastre sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calității și conformității. Pachetul nostru standard include cutie+ziplock pentru fiecare bijuterie astfel încât să le puteți păstra în cele mai bune condiții. 

Notă de final

Vă mulțumim pentru că ați citit politica noastră de acordare a garanției. 

Dacă ați comandat de la noi, regăsiți în Certificatul de Garanție informații suplimentare pe care le puteți consulta.

Nu uitați: Orice problemă are și o soluție. :)

Cu respect,

Echipa Vagance